Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-nederland.nl


  Waarzeggers uit Nederland kijken in de kaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live waarzeggers uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Een echte aanwinst op deze site.
Paar keer al uitgekomen wat je zei en zelfs op de dag dat het gaat uitkomen. Ik mag je elke dag bellen je antwoordt altijd op mijn vragen, je bent echt mijn steun.
Ben zo benieuwd of de andere voorspellingen deze week gaan uitkomen. Je hoort me zeker nog dank u voor alles tot nu toe.




Ervaring van Anneke met waarzegger Jos   Ervaring van Anneke met waarzegger Jos   Ervaring van Anneke geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Ik hoop dat uw voorspellingen weer uitkomen.
Dank voor het goede gesprek Nina en de steun dat je mij geeft. je bent heel goed.




Ervaring van Cor met waarzegger Nina   Ervaring van Cor met waarzegger Nina   Ervaring van Cor geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  Hoi Leandra.

Een fijne paragnoste,
oprecht en eerlijk in haar voorspellingen.
Je bent een aanwinst . Veel liefs, Esperanza xxx.




Ervaring van Esperanza met waarzegger Leandra   Ervaring van Esperanza met waarzegger Leandra   Ervaring van Esperanza geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid, altijd zit jij goed .Dank je wel voor het bemoedigende en eerlijke consult.Tot horens.




Ervaring van Sanne met waarzegger Sid   Ervaring van Sanne met waarzegger Sid   Ervaring van Sanne geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marie
  Ervaring met waarzegger Marie
  Marie u heeft het zoals altijd goed gezien. U zei dat mijn zoon gaat luisteren naar zijn moeder. Het ging om zijn financiele situatie in de toekomst. Werken en studeren. En inderdaad net op tijd volgt hij de raad op. Dank u wel. U bent gewoon zo goed.




Ervaring van Ilse met waarzegger Marie   Ervaring van Ilse met waarzegger Marie   Ervaring van Ilse geplaatst op 16 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Youss
  Ervaring met waarzegger Youss
  Rustige duidelijke persoon, hooggevoelig. Zegt jou vlot en voorzichtig wat voor jou van groot belang is, zodat je als herboren er weer tegen aan kan. Ze zegt jou de dingen die ze aanvoelt heel bondig en juist, geen blabla. Zonder haar veel te zeggen, weet ze precies te vertellen waar het pijnpunt bij jou zit en hoe er oplossingen zullen komen.
Wil haar zeker aanraden aan allen die vast zitten door welke reden ook.
Al mijn lieve oprechte dank voor ons bijzonder gesprek. Tot volgende keer.




Ervaring van Anne met waarzegger Youss   Ervaring van Anne met waarzegger Youss   Ervaring van Anne geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Youss  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Malie
  Ervaring met waarzegger Malie
  Zo jammer dat de telefoon afsloeg want ik wilde jou nog zo graag bedanken voor deze fijne verduidelijking. Je bent zo een oprechte vrouw. Je bent echt top.




Ervaring van Dominique met waarzegger Malie   Ervaring van Dominique met waarzegger Malie   Ervaring van Dominique geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,
Bedankt voor al je inzet, je motivatie, je expertise, je vele werk, je goede, altijd leuke en gezellige babbels, luisteren naar de leuke chaos waarin ik mij dan weer bevind. Bedankt voor wie je bent, voor alles wat je doet, altijd recht uit het hart, elke dag ben je er, Olga je bent een warm, liefdevol, eerlijk, prettig mens met het hart op de juiste plaats.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Bedankt voor het fijne gesprek, het voelt goed nu nog hopen dat het allemaal snel gaat gebeuren. Je bent een warm liefdevol mens met veel goede adviezen. Tot snel S.




Ervaring van S met waarzegger Desteny   Ervaring van S met waarzegger Desteny   Ervaring van S geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve lieve Louisa, wauw, wauw, wauw.
Wat ben jij goed zeg. Alles klopt precies.
Wat een lieve engel ben je. Prachtig zoals je alles verteld.

Tot gauw. XXXX Liefs.




Ervaring van Mar met waarzegger Louisa   Ervaring van Mar met waarzegger Louisa   Ervaring van Mar geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, zelden schrijf ik een recensie. Je blies mij van mijn stoel wat jij zag liggen zonder iets te vertellen. Ik schrijf jou deze recensie Donna omdat jou voorspellingen over HEM zijn uitgekomen. Voor relatie voorspelling is Donna de beste, toekomst voorspellingen komen 1 per 1 uit. Gewoon STERREN te kort voor deze prachtige sterke medium. Rositta.




Ervaring van Rositta met waarzegger Donna   Ervaring van Rositta met waarzegger Donna   Ervaring van Rositta geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hoi Monique ,ik heb je afgelopen Donderdag gesproken over een persoon en je zei dat het contact Zaterdag zou komen.
Het is ook gebeurd zoals je voorspeld hebt,
je tijdsbepaling is heel goed.
Dank je wel lieve Monique Het is uitgekomen,
hij stond echt voor de deur vandaag.
Anoniempje.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Beste Karlien,
De gesprekken met jou versnellen mijn bewustzijn.
Er komen steeds meer mensen en bedrijven op mijn pad die mijn hulp willen.
Door de gesprekken met jou blijf ik dicht bij mezelf.
Door de gesprekken met jou ben ik succesvoller geworden.
Karlien, je helpt mensen echt.
Dank.
R.




Ervaring van R met waarzegger Karlien   Ervaring van R met waarzegger Karlien   Ervaring van R geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabina
  Ervaring met waarzegger Sabina
  Het is een toppertje ze weet me steeds weer gerust te stellen.
Heel veel van wat ze zegt wordt vrij snel zichtbaar.
Zowel het positieve en het negatieve.
Ze heeft enorm veel geduld.
En voelt de personen heel goed aan.
Dank je wel voor u steun en geduld.




Ervaring van Anneke met waarzegger Sabina   Ervaring van Anneke met waarzegger Sabina   Ervaring van Anneke geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique was er pal op. Je kreeg een 9 door en jawel, iets na 21h stuurde hij een berichtje. je bent een echte topper.




Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Er zijn al een aantal dingen uitgekomen, dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Laila   Ervaring van Anoniem met waarzegger Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Super invoelend medium. Haar voorspellingen komen uit ook al is het soms moeilijk te geloven. Ook zet ze je weer in je kracht en voel je je na een gesprek met haar weer helemaal positief.
Dank je wel Mari Elena.




Ervaring van Aa met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Aa met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Aa geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Bedankt, je voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van MI met waarzegger Laila   Ervaring van MI met waarzegger Laila   Ervaring van MI geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Wat een lieverd. Ik ben blij dat ik haar heb gesproken. Ik laat het weten of we naar de Mineralen Beurs zijn geweest. Healing en Date in 1 klap haha. Liefs x.




Ervaring van J. met waarzegger Yuorah   Ervaring van J. met waarzegger Yuorah   Ervaring van J. geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve lieve louisa
Ik spreek je sinds maart maar echt alles wat je door je ogen ziet en zag vanaf moment dat ik je spreek is allemaal uitgekomen wowww, ben ook benieuwd naar het overige.




Ervaring van R met waarzegger Louisa   Ervaring van R met waarzegger Louisa   Ervaring van R geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Als je iemand nodig hebt kun je altijd Olga bellen, bij haar kun je, je diepste emoties tonen en laten horen. Ze weet zoveel, ze geeft zoveel kracht, liefde en licht in moeilijke tijden, bij hoe voel ik mij altijd op mijn gemak, altijd gehoord en vertouwd, ik ken en spreek haar al zolang ze is de aller beste de aller beste die er bestaat, ze werkt vanuit haar hart en heeft een groot hart voor iedereen. Olga je bent fantastisch, ik zou niet weten wat ik zonder je zou moeten.
Liefs NY.




Ervaring van S.S. Woestenburg-Blauw met waarzegger Olga   Ervaring van S.S. Woestenburg-Blauw met waarzegger Olga   Ervaring van S.S. Woestenburg-Blauw geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Dag Petrus, amaai wat was me dat hihi, ja ik weet ook niet waar ik die mannen tegenkom hoor maar je gaf me inderdaad goede zaken door om over na te denken. En ook jouw tip zal ik meenemen want die vond ik heel interessant. Lieve groetjes.




Ervaring van Caroline met waarzegger Petrus   Ervaring van Caroline met waarzegger Petrus   Ervaring van Caroline geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bibi
  Ervaring met waarzegger Bibi
  Ik sprak met jou en je zei je gaat daar vertrekken wel ik ben benieuwd, en dat er iets anders op mijn pad ging komen, als de moment er is laat ik het u weten als het uitgekomen is jouw voorspelling.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Bibi   Ervaring van Inge met waarzegger Bibi   Ervaring van Inge geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Blessed
  Ervaring met waarzegger Blessed
  Ohh ik was je laatste op het late uur.
Wat is mij veel duidelijk geworden met veel gelach je vertelde alles wat je niet kon weten over mn partner dochter en zijn zoon en een verslaafde vrouw nogmaals mijn dank.




Ervaring van J met waarzegger Blessed   Ervaring van J met waarzegger Blessed   Ervaring van J geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aylin
  Ervaring met waarzegger Aylin
  Wat een ontzettend zuivere waarnemingen heb je. Ik heb best wat ervaring met mediums, maar ik ben echt onder de indruk. Zeer goed afgestemd, scherp in waarnemingen, tot in detail. Een dikke vette 10.
Lieve groeten Jeanette van de val en de heks.




Ervaring van Jeanette met waarzegger Aylin   Ervaring van Jeanette met waarzegger Aylin   Ervaring van Jeanette geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Ik kan met geen woorden beschrijven wat Sherlock voor mij heeft betekend tot nu toe, maar ga toch een poging wagen. In de eerste plaats is hij ijzersterk, ijzergoed. Hoe hij zelfs details van mijn huis wist op te noemen, getuigt van een duidelijke gave. Hoe hij mij in korte tijd heeft gerustgesteld en mij terug heeft gezet in mijn kracht, dat is gewoon meesterlijk. Dit alles in combinatie met zijn vlotte babbel, hij verdoet je tijd absoluut niet en is ook zeer empatisch. Sherlock doet echt zijn best om jou zo waarheidsgetrouw mogelijk de voorspellingen te doen, hij komt echt niet met zomaar praatjes. Want daar heeft hij zelf ook niets aan. Daardoor vertrouw ik er nog veel meer op gewoon. Al vanaf ons eerste gesprek hadden we een duidelijke klik en ik vind het des te bijzonder dat ik je heb mogen ontmoeten. Ik weet wie ik voortaan zal bellen alleen. Gevoelsmatig, rationeel en eigenlijk op alle vlakken klopt het zo enorm dat ik er nog steeds versteld van sta. Ik wil je bedanken uit het diepste van mijn hart, meer dan een getuigenis heb ik je helaas niet te bieden, maar weet ook dat het jou daarom helemaal niet gaat. Ik hoop je nog lang in mijn leven te hebben, beste Sherlock. Het ga je goed.




Ervaring van N met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van N met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lobke
  Ervaring met waarzegger Lobke
  Dank je wel lieve Lobke voor de gesprekken en readingen. Ik laat het zeker weten als er weer contact komt. Heel veel liefs x.




Ervaring van J. met waarzegger Lobke   Ervaring van J. met waarzegger Lobke   Ervaring van J. geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Hallo Sophia

Op 17 december had ik een heel fijn gesprek met u.
U gaf mij aan dat ik met een half jaar zou gaan verhuizen en het is ongelooflijk maar ik heb een huis toegewezen gekregen. 24 mei krijg ik de sleutel en in juni trek ik erin. Dit wilde ik hier graag even aan u vermelden. Top medium.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabina
  Ervaring met waarzegger Sabina
  Super fijne gesprekken. Sabina heeft een fijne energie. Word er rustig van en dat geeft vertrouwen.




Ervaring van J. met waarzegger Sabina   Ervaring van J. met waarzegger Sabina   Ervaring van J. geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Om Donna te kunnen bereiken heb ik uren gewacht voor ik haar te pakken kreeg. Donna, je zag een definitieve breuk liggen in mei tussen ons, de breuk heeft zich gisteren plaats gevonden. Je gaf mij reeds door om geen verwachtingen te hebben van mijn ex en het los te laten. Donna,je hebt het mij zacht overgebracht maar ook eerlijk overgebracht,ik had mij voorbereid op de breuk die er lag en ik kan je zeggen Donna, ik voelde mij opgelucht om uit deze onzekerheid te geraken, ik gaf het een plaats voor hij mij bevestigde dat hij niet meer terugkomt in mijn leven. Donna, is een eerlijke medium die zegt hoe het is, negatief of positief. Ik probeer je weer te bereiken voor mijn toekomst . Dank Zitta R.




Ervaring van Zitta met waarzegger Donna   Ervaring van Zitta met waarzegger Donna   Ervaring van Zitta geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter, je hebt weer gelijk gehad. Het was allemaal goed.Bedankt Gunter. echt bedankt.bedankt voor de prachtige adviezen.Liefs, Bhartie.




Ervaring van Bhartie met waarzegger Gunter   Ervaring van Bhartie met waarzegger Gunter   Ervaring van Bhartie geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Wat was ik blij om jou even te kunnen spreken . Als ik je zo nu en dan even kan spreken ben ik al gerustgesteld . Je bent eerlijk, lief, geduldig en ook echt een mooi zuiver paragnoste.


Ik wil je daar ongelofelijk voor bedanken .

Ik raad iedereen die ergens mee zit, hulp nodig heeft, verlichting zoekt, Carola aan.




Ervaring van Monique met waarzegger Carola   Ervaring van Monique met waarzegger Carola   Ervaring van Monique geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Je hebt weer gelijk. Ik zal je advies opvolgen. Ik heb inzicht gekregen en weet dat dit nu beter zal eindigen.




Ervaring van Nirva met waarzegger Donna   Ervaring van Nirva met waarzegger Donna   Ervaring van Nirva geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Y

Wat ben ik blij dat jij op de lijn bent. Ik wil hierbij bijzonder bedanken.Zo leuk hoe goed jij kan invoelen.




Ervaring van Margit met waarzegger Yuorah   Ervaring van Margit met waarzegger Yuorah   Ervaring van Margit geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Hallo sherlock ,
We hebben gebeld en had je direct aan de lijn geen toeval.
Je hebt me zo gerust gesteld met je voorspellingen en hopelijk moet ik nu niet zolang wachten.
En humor kan er ook tussen dus al bij al top.
Eigenlijk sterren te kort.




Ervaring van Rita met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Rita met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Rita geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-nederland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden