Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-nederland.nl


  Waarzeggers uit Nederland kijken in de kaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve lieve Louisa, wauw, wauw, wauw.
Wat ben jij goed zeg. Alles klopt precies.
Wat een lieve engel ben je. Prachtig zoals je alles verteld.

Tot gauw. XXXX Liefs.




Ervaring van Mar met waarzegger Louisa   Ervaring van Mar met waarzegger Louisa   Ervaring van Mar geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve lieve louisa
Ik spreek je sinds maart maar echt alles wat je door je ogen ziet en zag vanaf moment dat ik je spreek is allemaal uitgekomen wowww, ben ook benieuwd naar het overige.




Ervaring van R met waarzegger Louisa   Ervaring van R met waarzegger Louisa   Ervaring van R geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Alles klopt wat ze verteld, er is al heel veel van haar uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Heb Louise lang geleden gesproken en alles wat ze heeft gezegd is uitgekomen, ze maakt het niet mooier dan het is en verteld de waarheid en dat vind ik heel belangrijk. Verder een directe maar lieve vrouw. Echt een aanrader voor als je de waarheid wil hoe je leven gaat lopen.




Ervaring van Michella met waarzegger Louisa   Ervaring van Michella met waarzegger Louisa   Ervaring van Michella geplaatst op 30 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Praat je niet naar je mond, vertelt je hoe het zit. Ze heeft bij mij tot nu toe altijd gelijk gehad. Lousia ziet met haar ogen en maakt contact met overleden. Bijzonder mens.




Ervaring van K. met waarzegger Louisa   Ervaring van K. met waarzegger Louisa   Ervaring van K. geplaatst op 28 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Vandaag gebeld en je had alles juist. Je noemde zelfs het aantal uitroeptekens in het berichtje.




Ervaring van Marieke met waarzegger Louisa   Ervaring van Marieke met waarzegger Louisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa had het goed gezien: het papier wordt verscheurd :) . nu de rest nog wat ze voor haar ogen zag. Doorgegeven door mijn moeder . Dank.




Ervaring van de dochter van de moeder met waarzegger Louisa   Ervaring van de dochter van de moeder met waarzegger Louisa   Ervaring van de dochter van de moeder geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Recht door zee, slaat spijkers met koppen. Toont je de realiteit zoals ze is en zet je op een liefdevolle manier met beide voetjes op de grond.




Ervaring van Katharina met waarzegger Louisa   Ervaring van Katharina met waarzegger Louisa   Ervaring van Katharina geplaatst op 18 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  dank voor het gesprek. Je bent een goed medium.




Ervaring van Gerrit met waarzegger Louisa   Ervaring van Gerrit met waarzegger Louisa   Ervaring van Gerrit geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa, een ontzettende lieve vrouw, die je altijd eerlijk op weg helpt. Betrouwbaar en zeer accuraat in haar readingen. Voor de juiste adviezen en toekomstgerichte vragen bent u bij haar op het juiste adres.

Hartelijk dank lieve Louisa voor uw steun en de mooie inzichten die ik heb mogen ontvangen.




Ervaring van Wandela met waarzegger Louisa   Ervaring van Wandela met waarzegger Louisa   Ervaring van Wandela geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Handsdown de liefste en beste hier. Altijd goed en eerlijk advies en dat is wat je nodig hebt, geen sprookjes. Lieve Louisa, heel erg bedankt weer voor alles.




Ervaring van Stef. met waarzegger Louisa   Ervaring van Stef. met waarzegger Louisa   Ervaring van Stef. geplaatst op 7 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Helemaal gelijk, er is een nieuwe man op mijn pad gekomen. Elke keer heb je het bij het juiste eind. Bedankt voor je lieve woorden en eerlijkheid.




Ervaring van M met waarzegger Louisa   Ervaring van M met waarzegger Louisa   Ervaring van M geplaatst op 5 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Je brengt me altijd tot rust, vooral als ik in een angst schiet, voor wat er eventueel nog zou kunnen gebeuren. Ik ben iemand die al genoeg heeft meegemaakt en niet meer durft te vertrouwen op nog positieve zakens in mijn leven.




Ervaring van VROUWTJE met waarzegger Louisa   Ervaring van VROUWTJE met waarzegger Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 5 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa wat ben ik telkens blij als ik je hoor wat je zegt klopt ook en je geeft me steun. Je ziet de scheiding niet door te gaan en goed te komen met me dochter. Ik hoop er op en vertrouw erop omdat hetgeen je al voorspeld had is ook uitgekomen.

Lieve Louisa bedankt voor alles.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve lieve Louisa
Je bent mijn ogen en ziet alles heel duidelijk. Je zei dat ik mijn toets had gehaald en geloofde op je woord. Je zei maak je niet druk. laat gaan en ja hoor ik heb het gehaald. Na jaren dat ik me openstel moest ik hem liefdevol benaderen en leren ontvangen en ja hoor ongelofelijk. de complimenten vliegen om mijn oren. hahaha. Zelfs nadat ik zei dat carnaval voorbij was en dat de maskers weg mochten. ongelofelijk. bel je snel weer xxx.




Ervaring van R met waarzegger Louisa   Ervaring van R met waarzegger Louisa   Ervaring van R geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa is een aangename paragnoste met een fijne en duidelijke stem. Ik heb vandaag een fijn en gezellig gesprek met haar gehad . Ik heb er het volste vertrouwen in dat de voorspellingen die ze deed ook correct zullen zijn. Zeker een aanrader .




Ervaring van Sterre met waarzegger Louisa   Ervaring van Sterre met waarzegger Louisa   Ervaring van Sterre geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa zegt daadwerkelijk wat ze doorkrijgt.
Ze is echt oprecht voor de mensheid om te helpen, je hoeft bij haar niet veel te zeggen en op te noemen top vrouw.




Ervaring van A met waarzegger Louisa   Ervaring van A met waarzegger Louisa   Ervaring van A geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa, dankjewel voor het fijne gesprek van daarnet. Je bent een heel hartelijke dame en het voelt fijn om met jou te praten.




Ervaring van MJ met waarzegger Louisa   Ervaring van MJ met waarzegger Louisa   Ervaring van MJ geplaatst op 24 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  je had het goed gezien Louisa, hij heeft de werken verkocht. Nu hopen dat het wachten niet meer te lang duurt.




Ervaring van h met waarzegger Louisa   Ervaring van h met waarzegger Louisa   Ervaring van h geplaatst op 24 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa is gewoon de beste met haar beelden. Heeft geen hulpmiddelen nodig en kan zeker weten de toekomst in kijken. Ontzettend knap wat ze haar van boven laten zien.




Ervaring van Demi met waarzegger Louisa   Ervaring van Demi met waarzegger Louisa   Ervaring van Demi geplaatst op 24 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Beste Louisa,
Je ziet alles zo duidelijk en je mama samen met jou geven snel antwoord op alle vragen. Je bent een TALENT en gedetailleerd. We wachten samen op wat zeker komen gaat. De waarheid zal aan het licht komen en gerechtigheid zal geschieden. Tot snel. XXX.




Ervaring van M met waarzegger Louisa   Ervaring van M met waarzegger Louisa   Ervaring van M geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Hoi,lieve mensen, deze paragnoste is erg goed en kan goed luisteren. Louisa is zo onwerkelijk goed. Woorden schieten eigenlijk te kort.




Ervaring van Arlette met waarzegger Louisa   Ervaring van Arlette met waarzegger Louisa   Ervaring van Arlette geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Je hebt me helemaal terug in een positieve kracht gezet. Je bent een aanwinst op de lijn. Liefs Marieke.




Ervaring van Marieke met waarzegger Louisa   Ervaring van Marieke met waarzegger Louisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 21 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Bedankt voor al je raad en hulp bij vragen i.v.m mijn scheiding en met mijn dochter.
Je blijft steeds vriendelijk en er klopt ook zoveel net zoals je altijd zag dat de scheiding zou uitgesteld worden.

Wie eerlijk advies wil en een lieve vrouw die echt luistert moet Louisa bellen een schat is het.

Groeten uit BelgiŽ.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve louisa, ik had je maandag gebeld over een zakelijke deal. je zei bel vandaag op en doe het bedrag iets hoger dan de vraagprijs. Zo gezegd, zo gedaan. I.d.d ik heb het gekregen. Dankzij jou, anders was ik het niet geworden, en zo zijn er meerdere dingen uitgekomen. Nu hopelijk gauw mijn andere wens, maar daar heb ik alle vertrouwen in.




Ervaring van miep ongeduld met waarzegger Louisa   Ervaring van miep ongeduld met waarzegger Louisa   Ervaring van miep ongeduld geplaatst op 12 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve louisa.ongelooflijk je had weer gelijk, je zag het al een hele tijd en je zei steeds ze gaan er uit. En ja hoor ik heb mij huis weer terug ook gaan er langzamerhand meer dingen uit komen, louisa zoveel sterren voor jou mooie gave en bedankt de gidsen die jij kan zien, wicky.




Ervaring van Rick met waarzegger Louisa   Ervaring van Rick met waarzegger Louisa   Ervaring van Rick geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa, Is een ijzersterke medium.
Alle voorspellingen die zij heeft gedaan komen nu uit.
Mijn allergrootste wens waarvan zij zag dat het zou gebeuren Is uitgekomen. Ongelofelijk.
Regelmatig belde ik Louisa met de vraag of ze kon zien of mijn kinderwens in vervulling zou gaan. Ja bleef ze zeggen met vol vertrouwen. Het komt het komt. Geduld.
En dan nu is het eindelijk zover.
Ook heeft ze andere voorspellingen gedaan.
Ze zag dat ik zou gaan verhuizen ook dat klopt.
Kortom dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Haar gave om beelden te ontvangen is zo bijzonder.
Keep up the good work Louisa.

Veel liefs,

(Marokkaantje uit de Zaanstreek)
.




Ervaring van Marokkaantje uit de zaanstreek met waarzegger Louisa   Ervaring van Marokkaantje uit de zaanstreek met waarzegger Louisa   Ervaring van Marokkaantje uit de zaanstreek geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Erg goed, duidelijk en zuiver. Sorry Louisa, de credits waren op. Dank je wel.




Ervaring van Marjolein met waarzegger Louisa   Ervaring van Marjolein met waarzegger Louisa   Ervaring van Marjolein geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa, het was weer ongelooflijk goed, zoals ik ook niet anders gewend ben van jou. Het was weer een schot in de roos.

Zoals jij het via de gids mijn vader doorkreeg is het inderdaad uitgekomen.

Het tweede huis kon ik kopen dankzij jouw advies om hoger te bieden en een aankoopmakelaar te nemen.

Je zag het weer heel erg goed en ik ben heel erg blij met het huis dat jij al die tijd al op je ogen zag.

Twee onder een kap aan de rand van het dorp in een leuk hofje, waar het rustig is.

En wat jouw ogen ook zagen het wordt opgeleverd als de bloesem in mei bloeit.

Dank je voor al deze goede informatie. Je bent een bijzonder goed medium. Jij kunt met jouw gave heel goed zien en dat zonder behulp van kaarten.

Liefs van papa Wim en Trudy.




Ervaring van Trudy Joling met waarzegger Louisa   Ervaring van Trudy Joling met waarzegger Louisa   Ervaring van Trudy Joling geplaatst op 5 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Geweldig consult de vorige keer en bel haar regelmatig. Hoop dat ze nu zo online is want heb een vervolg. Liefs.




Ervaring van Sanne met waarzegger Louisa   Ervaring van Sanne met waarzegger Louisa   Ervaring van Sanne geplaatst op 2 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa. Lieve louisa en weer een voorspelling uit gekomen. Wat jij zag op je ogen mijn rechtzaak dat ik dit ging winnen en jaa gewonnen. Je zag ook dat ik weer naar mn vriendin in het buitenland ging ook dat is uitgekomen. je ben echt ongelooflijk, ik had al meduims gesproken maar bij jou komt echt alles uit. Je bent een engel uit de hemel en je bent zoveel waard voor mij en hopelijk voor meer mensen wicky.




Ervaring van Ricky met waarzegger Louisa   Ervaring van Ricky met waarzegger Louisa   Ervaring van Ricky geplaatst op 25 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa is zeer goed in haar voorspellingen, altijd juiste woorden dat ze zegt.
Alles is al uitgekomen ze ken het door en door. Dank u wel.




Ervaring van Marijke met waarzegger Louisa   Ervaring van Marijke met waarzegger Louisa   Ervaring van Marijke geplaatst op 21 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa, wat een bijzonder en mooie gave heb jij. Alles, maar dan ook alles wat je zei over gisteren is uitgekomen. Tot in de details en zelfs vanmiddag, toen ik je sprak, wist je dingen te vertellen over gisteravond, die je absoluut niet kon weten. Wauw. En ja, zoals je zei, hij heeft mij ge-appt nadat ik je sprak en hij was inderdaad bij een mannelijke familielid vandaag.
En dat allemaal op jouw ogen, ongelooflijk. Je bent de allerbeste.




Ervaring van D. met waarzegger Louisa   Ervaring van D. met waarzegger Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 20 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Net een reading gehad van Louisa. Wat een topper. Ze voelt alles zo goed aan. Alles klopt. Ik ben heel blij met het gesprek. Bedankt voor de mooie reading lieve Louisa. Ik laat je weten hoe alles gegaan is en bel je snel terug. Veel liefs,

Vanessa.




Ervaring van Vanessa met waarzegger Louisa   Ervaring van Vanessa met waarzegger Louisa   Ervaring van Vanessa geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa is een top medium. Ziet alles haarscherp en geeft vertrouwen. Zij doet dit werk met haar hart en dat is zo voelbaar. Bel haar en je zult het ervaren.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-nederland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden