Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-nederland.nl


  Waarzeggers uit Nederland kijken in de kaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter, right on , bedankt voor uw inzichten. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst iets positiefs zal brengen.
Claudia.




Ervaring van Claudia met waarzegger Gunter   Ervaring van Claudia met waarzegger Gunter   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunther,
Jij kan gewoon alles. Enkel een geboortedatum en je begint spontaan te vertellen over verleden, heden en toekomst. Ik ben nog steeds iedere keer sprakeloos. Ik heb je al met verschillende vragen gebeld, maar iedere keer heb je het juist.
Ik hoop dat iedereen de weg naar u mag vinden om duidelijkheid te kunnen krijgen.
Dank je wel voor alles.
Veel liefs.




Ervaring van Aardbeitaartje met waarzegger Gunter   Ervaring van Aardbeitaartje met waarzegger Gunter   Ervaring van Aardbeitaartje geplaatst op 19 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Uitleg en handvaten waar je iets mee kan. Ook zijn al veel dingen uitgekomen.




Ervaring van Galina met waarzegger Gunter   Ervaring van Galina met waarzegger Gunter   Ervaring van Galina geplaatst op 17 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Super paragnost, Gunter kan heel goed situaties invoelen . Ik zal u zeker aanbevelen bij vrienden.




Ervaring van Kevin met waarzegger Gunter   Ervaring van Kevin met waarzegger Gunter   Ervaring van Kevin geplaatst op 8 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Super lieve man, zeer tevreden. alles wat hij zegt klopt.
TOP TOP TOP PARAGNOST .nogmaals dank voor het fijne gesprek. Leuk gevoel na ons gesprek.




Ervaring van Maria met waarzegger Gunter   Ervaring van Maria met waarzegger Gunter   Ervaring van Maria geplaatst op 31 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Eerste keer een reading gehad van paragnost Gunter. Alles wat u zei klopte . Echt een aanrader om te bellen.

Liefs Nikkie.




Ervaring van Nikkie met waarzegger Gunter   Ervaring van Nikkie met waarzegger Gunter   Ervaring van Nikkie geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter, je hebt weer gelijk gehad. Het was allemaal goed.Bedankt Gunter. echt bedankt.bedankt voor de prachtige adviezen.Liefs, Bhartie.




Ervaring van Bhartie met waarzegger Gunter   Ervaring van Bhartie met waarzegger Gunter   Ervaring van Bhartie geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Nou zoals ik zei je bent heel geliefd op de lijn en terecht. Mijn tegoed was op en direct erna al terug bezet. Bedankt alvast om toch eens te kijken ik wacht geduldig af en laat hem komen xx groetjes uit Gent.




Ervaring van Caroline met waarzegger Gunter   Ervaring van Caroline met waarzegger Gunter   Ervaring van Caroline geplaatst op 9 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gisteravond medium Gunter gesproken over een man die ik graag zag maar op het moment zeer weinig hoorde. Gunter zei mij houd je telefoon bij de hand en zet het geluid aan. Deze avond laat kreeg ik terug contact met deze man. Ik was door de dolle heen, en dat zo snel al nadat Gunter het zei. Medium Gunter is echt steengoed, chapeau.




Ervaring van N. met waarzegger Gunter   Ervaring van N. met waarzegger Gunter   Ervaring van N. geplaatst op 4 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter, je hebt het al vaker bij het juiste eind gehad met uw voorspellingen. Recht door zee. Bij Gunter weet je waar je aan toe bent.Top.




Ervaring van Galina met waarzegger Gunter   Ervaring van Galina met waarzegger Gunter   Ervaring van Galina geplaatst op 26 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Wat Gunter siert is dat hij oprecht is. Hij zal je niet naar de mond praten en blijft consequent in wat hij zegt.
Als je op zoek bent naar iemand die je niet aan het lijntje houdt, dan moet je bij Gunter zijn.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Eergisteren heb ik met Gunter gesproken, hij zei mij iets waarvan ik dacht dat het niet waar was en een grap moest zijn
Gisteravond is het uitgekomen, ben erg verbaasd en dat zo kort nadat hij het gezegd heeft.
Dikke pluim voor medium Gunter, zeker een van de beste hier op de lijn. Mijn complimenten.
Gr. Nico.




Ervaring van N. met waarzegger Gunter   Ervaring van N. met waarzegger Gunter   Ervaring van N. geplaatst op 7 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Je had het helemaal goed, super mooi gesprek gehad.

Liefs J.




Ervaring van Jo met waarzegger Gunter   Ervaring van Jo met waarzegger Gunter   Ervaring van Jo geplaatst op 4 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Er zijn al 2 van de 4 waarnemingem uitgekomen. Nu nog hopen dat de 2 andere ook uitkomen.




Ervaring van Zoulika met waarzegger Gunter   Ervaring van Zoulika met waarzegger Gunter   Ervaring van Zoulika geplaatst op 4 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Beste Gunter, wat een fijn gesprek. bedankt voor je inzichten .
Oprechte dank vanuit mijn hart Doortje. Liefs Doortje.




Ervaring van Doortje met waarzegger Gunter   Ervaring van Doortje met waarzegger Gunter   Ervaring van Doortje geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Dank je wel Gunter. Jij bent een paragnost met unieke gave. Hartelijk dank. Annemie.




Ervaring van Annemie met waarzegger Gunter   Ervaring van Annemie met waarzegger Gunter   Ervaring van Annemie geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  OMG shocking, 4 dagen geleden had iemand anders op deze site het zelfde en nu benoem jij deze situatie. Dit is een bevestiging voor mij dat ik moet blijven vechten.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Ik sprak Gunter, ik herken alles. Ik bel jou zeker nog. Bedankt voor alles.




Ervaring van Natascha met waarzegger Gunter   Ervaring van Natascha met waarzegger Gunter   Ervaring van Natascha geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Crossed Fingers dat je gelijk krijgt. Ja er is een nieuw iemand en ja er zijn veel veranderingen te zien en te horen. De spanning is zeker te voelen. Zal wel moeten doorbijten zeker.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 20 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Zijn eerlijke waarnemingen en antwoorden hebben mij veel rust en kracht gegeven. Onder meer heeft hij gezien dat er een probleem is, zonder dat ik dat verteld heb. Ik ben ook bijzonder dankbaar voor zijn steun, en bemoedigende woorden. Juist als zaken uitzichtloos lijken, is dit van onschatbare waarde. Hartelijke groet, E.




Ervaring van E. met waarzegger Gunter   Ervaring van E. met waarzegger Gunter   Ervaring van E. geplaatst op 8 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Zojuist een spiritueel gesprek gehad met Gunter. Absoluut de moeite waard om medium Gunter te bellen. Liefs, Ivanka.




Ervaring van Ivanka met waarzegger Gunter   Ervaring van Ivanka met waarzegger Gunter   Ervaring van Ivanka geplaatst op 8 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Met weinig woorden voel je de situatie perfect aan. en om op je vraag te antwoorden, de broer is nog weinig online. Geen idee aan wiens kant hij staat.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Altijd fijn om met jou te praten . De voorspelling die je nu doet , is bijna niet te geloven .afwachten . het zou wonderlijk zijn.




Ervaring van VV met waarzegger Gunter   Ervaring van VV met waarzegger Gunter   Ervaring van VV geplaatst op 7 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Hoi Gunter
Ja nu bij mij ben je de man van de Efteling. Ik geef je toch 5sterren
Je blijft hetzelfde herhalen, dus al er wel waarheid in zitten. Bedankt voor je Reading.




Ervaring van Rita met waarzegger Gunter   Ervaring van Rita met waarzegger Gunter   Ervaring van Rita geplaatst op 3 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Topreader, zeker en vast. Je had het over een pathologische leugenaar. Ja dat is ze zeker, altijd al geweest.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Wel Gunter ik moet zeggen wouw wat u zei over mijn zwakke punten zeer accuraat.
En hopelijk krijgt u gelijk betreft de rest
R.




Ervaring van Rita met waarzegger Gunter   Ervaring van Rita met waarzegger Gunter   Ervaring van Rita geplaatst op 9 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Leuke babbel gehad met Gunter. Ik Vrolijke en vlotte man. Voelde me gelijk heel vrolijk na het ophangen. Sloeg spijker gelijk op zijn kop en wist te vertellen over rugklachten en beginnende artrose reuma. Kon hij niet weten dat ik daar last van heb. Ik neem zeker weer contact op als er een berichtje komt om weer in te voelen. Groetjes, de DJ.




Ervaring van Joanne met waarzegger Gunter   Ervaring van Joanne met waarzegger Gunter   Ervaring van Joanne geplaatst op 7 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Het gesprek was heel aangenaam. Ik bel je zeker nog eens en laat je weten als het uitkomt.




Ervaring van Sonia met waarzegger Gunter   Ervaring van Sonia met waarzegger Gunter   Ervaring van Sonia geplaatst op 1 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Heb Gunter al vaker gesproken, ik kom binnen en hij vertelt meteen uit zich zelf wat er speelt. Zo had hij mij in november verteld dat t 1 en ander zou veranderen over een persoon in kwestie en dat klopt inderdaad. Nu afwachten wat er nog meer gaat komen. En heb er de volste vertrouwen in dat die voorspelling ook uit gaat komen. Uiteraard hou ik je op de hoogte. Liefs s.




Ervaring van Suzanne met waarzegger Gunter   Ervaring van Suzanne met waarzegger Gunter   Ervaring van Suzanne geplaatst op 30 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Van de eerste keer voelde ik al dat je men gedachten kon lezen. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Lieve Gunter.




Ervaring van Jora met waarzegger Gunter   Ervaring van Jora met waarzegger Gunter   Ervaring van Jora geplaatst op 26 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Begin dit jaar had ik al eens contact genomen met Gunter.
Je melde mij doen geen al te goed nieuws ivm mijn relatie. Dat ik niet de einge persoon was in zijn leven en dit al ff aan de hand was. Ik zou dit snel vernemen en ja hoor binnen die maand kwam het inderdaad uit wat je had vermeld.
Ook zegde je me dat ik op reis zou gaan met een oudere persoon die me zou mee vragen op reis en dat dit de persoon zou zijn die voor mij bestemd was en is. Ik lachte dit eerst volledig weg en zegde jouw toen komaan wanneer zou ik op reis gaan je liet zelf weten dat dit ergens in nov zou zijn en idd weer iets dat klopte. Ik kijk nu volop wat er nog zou komen wat je hebt voorspeld enkel positieve dingen.
Je bent het meer dan waard om gebeld te worden.

Grts L.




Ervaring van Leyla met waarzegger Gunter   Ervaring van Leyla met waarzegger Gunter   Ervaring van Leyla geplaatst op 16 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter,

Al je voorspellingen zijn uitgekomen. Hartelijk dank voor je geduld en duidelijke gesprekken. Groetjes L.




Ervaring van L met waarzegger Gunter   Ervaring van L met waarzegger Gunter   Ervaring van L geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  De beste medium op deze site. Ik weet dat tijd moeilijk is en dat situaties vertraging kunnen oplopen maar uw voorspellingen blijven uitkomen, na dagen, weken, maanden en zelfs jaren schat. U bent mijn kanjer, ons topper allertijden. Ik kan u niet genoeg bedanken en u bent heel bijzonder en oprecht zuiver. Waren er maar meer zoals u, daar kunnen we nog veel van leren. Gunter weet war hij het over heeft, ik raad hem zeer zeker aan en je zal er geen spijt van krijgen heel veel liefs van San en Familie. WE LOVE YOU KANJER MEGA DIKKE KNUFFEL VAN ONS . xxx san.




Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Zeer goed, zei dingen zonder dat ik er naar vroeg en echt ook speelt. Niet zoals vele andere mediums soms wat cliche over een man praten, dat doet hij niet. Beschrijft hoe iemand echt is. Dank je Gunther. Heel knap.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Gunter   Ervaring van Anoniem met waarzegger Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Was een zeer aangename gesprek. helaas was de verbinding verbroken.
Ik hoop dat ik u zo weer kan spreken. warme groet Suzanne .




Ervaring van Suzanne met waarzegger Gunter   Ervaring van Suzanne met waarzegger Gunter   Ervaring van Suzanne geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-nederland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden